Wieprzowina
- Półtusze
- Szynka
- Schab
- Karczek
- Łopatka
- Polędwiczki
- Biodrówka
- Boczek
- Golonka
- Nogi
- Żeberka
- Pachwina
- Podgardle
- Skórki
- Słonina
- Tłuszcz miękki
- Tłuszcz twardy
- Podroby
- Mięsa drobne
- Policzki
- Główki polędwiczek
- Inne elementy wieprzowe
|
|
Wołowina
- Ćwierci kompensowane
- Antrykot
- Karczek
- Ligawa
- Łata
- Łopatka
- Rostbef
- Szponder
- Goleń
- Zrazowa
- Krzyżowa
- Przedżołądki
- Podroby
- Mięsa drobne
- Inne elementy wołowe
|
|
Drób (kurczak, kura, indyk)
- Tuszka
- Filet
- Noga
- Udziec
- Podudzie
- Skrzydło
- Korpusy
- Skórki
- Bader
- Podroby
- MOM
- Inne elementy drobiowe
|